Jule-oksemørbrad
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
Gnid mørbraden med hvidløgspulver, salt og peber. Skær bacon i små stykker. Steg baconen i en gryde, som netop er stor nok til mørbraden. Overfør med en hulske baconen til en tallerken, men lad stegefedtet blive i gryden.
Brun mørbraden på alle sider i baconfedtet. Overfør mørbraden til en tallerken. Tilsæt rødvin, bacon og rosmarin til gryden og kog blandingen i 1 min. Returnér mørbraden til gryden og lad retten simre under låg i 25 min. Overfør mørbraden til et skærebræt og lad den hvile i 10 min. Mens mørbraden hviler skæres peberfrugten i tern. Baconen fjernes igen fra gryden med en hulske, og peberfrugten samt bouillon tilsættes. Kog saucen over moderat varme, til den er tyknet let. Skær mørbraden i skiver og arrangér dem på en tallerken eller et fad. Hæld lidt af saucen over kødet og pynt med rosmarinkviste. |
|
Opskriften er vist 31329 gange,
og udskrevet 852 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Helene - 2008-12-30 10:51:52 Vi spiser ovnkartofler som skæres i både, smøres med magarine, får lidt salt peber og rasp ovenpå til. rigtig lækkert! mai - 2006-12-27 16:37:42 forslag til tilbehør?? kartofler?? eller?? Lise - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk mad. lille fif tilføj noget "mugost" til sovsen og den blir himmeslsk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne