Tournedos med gorgonzolasauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Skær en lomme i hver tournedos og kom en skive gorgonzola i hver tournedos. Krydr med salt og peber. Bind eventuelt et stykke kødsnor om. Steg dem ved stærk varme i ca. 3 minutter på hver side på en stegepande. Salt dem let.
Tag kødet væk fra stegepanden og pisk stegeskyen med sherry, creme fraiche og ca. 4 spsk. gorgonzola. Tilsæt bouillonterningen og soja. Lad saucen koge sammen. Smag den til med salt og peber. Læg kødet på varme tallerkner og server saucen til. Som tilbehør kan serveres råstegte kartofler eller pommes frites og hele tomater stegt i ovnen. Tips: Steg først kødstykkerne på stærk varme, så der dannes en skorpe. Skru derefter ned for varmen og prøv at stikke i kødet med en kødnål. Kødsaftens farve svarer til farven på kødet (blod = rød og klar = Gennemstegt). Smag saucen til med finthakket persille. Det giver saucen en frisk smag. |
|
Opskriften er vist 13829 gange,
og udskrevet 349 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne