Helstegt oksemørbrad med pikant soyasky
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet brunes på en pande i olie, lægges herefter i en bradepande og drysses med salt og peber. Steges midt i ovnen ved 160 grader C. alm. ovn i 30 – 40 minutter.
Soyaskyen røres sammen i en skål. Når der mangler et par minutter af stegetiden hældes sojaen i bradepanden. Kødet tages ud og trækker 10 minutter. Kødet skæres i tynde skiver og skyen hældes over. Agurken halveres på langs og kernerne skrabes ud. Agurken skæres i tynde stave. Østershattene rives eller skæres i strimler. Spinaten skæres over en gang eller to. Agurk og østershatte lynsteges i olie på en pande. Spinat og sesamolie vendes med grønsagerne og panden tages fra varmen. Ris koges efter anvisning på pakken. |
|
Opskriften er vist 38518 gange,
og udskrevet 680 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne