Høns i aspars

Høns i aspars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Tilberedning af hønen:
1 høne ca 1400g
4 gulerødder
2 løg
 salt
 peber
 
 Sovs:
125-150 g.margarine
 hvedemel
2 ds.asparges
 salt
 peber
 
Opskrift:
Du tager en stor gryde og kommer ca. 8L vand i (hvis du ønsker at have suppe bagefter også ellers bare så hønen er dækket). Skræl gulerødderne og skær dem over en eller to gange, tag løgene del dem i to og tag det yderste af. Kom så både høne/gulerødder/løgene og salt og peber i vandet. Tænd kogepladen på det højeste blus, når det koger skruer du ned så det kan stå og simret/småkoge i 1,5 til 2 timer.

Tag så hønen op lad den køle mens du laver den opbagte sovs.

Tag en ny stor gryde lad margarinen smelte, kom mel i til du har en mel kugle Så kommer du lidt af suppe vandet i lidt af gangen mens du rører, når du syntes nu er den lige ved at have den rette tykkelse tager du vandet fra den ene dåse asparges og kommer i. Smag til og lad den stå mens du plukker hønen, kom så hønsekødet og aspargesene i og varm op god appetit





karakterer:
Opskriften er vist 19150 gange,
og udskrevet 528 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu