Chokolade-banan-og-æblemos-lagkage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Pia-Maria Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Kagen:
De 2 bananer moses i en skål. De 100 g. smør smeltes og afkøles. Mel, vanillesukker, natron, bagepulver og kakao blandes i en skål for sig. Det er en god ide at sigte kakaoen, så den ikke klumper. Sukker og æg piskes til det skummer. Bland skiftevis de tørre ingredienser og det smeltede og afkølede smør i sukker- og ægblandingen. Vend til sidst de mosede bananer i. Hæld dejen i springformen og bag kagen i ca. 40 minutter i forvarmet ovn på 200 grader C. Tjek at kagen er nok med en strikkepind eller lign. Når kagen er kølet af, skal den flækkes og fyldet kommes i. Det er vigtigt, at kagen er kølet godt af, inden fyldet kommes i, da flødeskummet ellers kan smelte. Til sidst blandes ingredienserne til glasuren og fordeles i et jævnt lag. Tips: Kagen kan laves i god til inden brug, og hvis man vil vente med at lægge kagen sammen til lige inden brug (af praktiske årsager f.eks. med plads i køleskabet) kan både fyldet og glasuren laves klar på forhånd og stilles i køleskabet. Hvis det ikke lykkes at få spist hele kagen i første omgang, så fortvivl ikke. Kagen tager på ingen måde skade af at stå en dag eller to i køleskabet! |
|
Opskriften er vist 16005 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne