Dampet torskeloins med nye hvide asparges
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne koges for sig selv.
Gulerødder og asparges kan koges sammen ca. 5 minutter.
Sauce: Skalotteløg hakkes fint Kommes i en gryde samen med hvidvin, koges ned til det halve. Tilsæt creme fraiche og koges igen ned til det halve. Tages af varmen og Monteres med koldt smør (smørret piskes i) smages til med salt og peber. En stegepande smøres og torskeloins (torskens mørbrad) lægges på og vand hældes ved, Torsken dampes møre knap 10 minutter Torsken løftes op og vandet hældes fra på nær 1 spsk. Som spinaten dampes i. Skyllet spinat kommes på panden og dampes kort tid 10-15 sek. skal ikke falde helt sammen. Torsken anrettes på den dampede spinat med nye kartofler kogte hvide asparges og nye små gulerødder, Samt Beurre Blanc drysses med høvlet peberrød og fine æbletern Tips: Aspargesene skrælles fra hoved mod rod og den nederste træde ende brækkes af. Dette gøres nemmest mens aspargesene ligger på et skærebræt, da de ellers nemt knækker. Trævler aspargesen i knækket har du ikke skrællet dybt nok. |
|
Opskriften er vist 2686 gange,
og udskrevet 57 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne