Rabarberpure
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bladet skæres af, et par cm ned af stilken.
I rodende (foden) fjernes evt. brune hinder.
Er det købte rabarber skæres evt. tørre ender af selvom der ikke er blad eller rodende (fod) på
Rabarberne skylles godt under rindende vand og er nu klar til at blive brugt.
De rensede rabarber skæres i stykker på et par cm. og kommes i en gryde sammen med vand og sukker. Tilsætter du nonoxal kan det også tilsættes her. Gryden bringes i kog og koger 10-15 minutter til rabarberne er kogt helt ud. Rabarberne pures fint, vi brugte stavblenderen. Hvis du ønsker en mere rød pure kan du tilsætte rød frugtfarve omkring 1 spsk. til denne portion. Ellers smages purren til med sukker og er faktisk klar til brug. Tips: Rabarberpure kan bruges til rabarberfromage, ostekage eller pandekager. Kan også bruges i drømmekage eller i smoothies og milkshake, eller spises som grød med mælk eller fløde. Du kan putte kornene fra en vaniljestang i grøden hvis du ønsker det. |
|
Opskriften er vist 6435 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne