Gammeldags rabarbergrød uden sukker (Diabetes)
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl rabarberne, skær dem i små stykker. Kog dem i vand ca. 5-6 min evt. sammen med lidt Nonoxal. Rør grøden igennem.
Smag til med Sød og evt. vanilje, tilsæt evt. rød frugtfarve. Udrør kartoffelmel eller maizena i vand. Tag gryden af varmen og hæld jævningen i under omrøring. Hvis du bruger maizena, skal grøden koge 1 min. efter jævningen er kommet i. Sættes på køl. |
|
Opskriften er vist 4136 gange,
og udskrevet 41 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne