Glutenfrie bananpandekager
Hovedingrediens : Frugt - Banan Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mos bananerne i en skål.
Tilsæt de øvrige ting undtagen mel. Lad det stå i 2 minutter så husken fungere.
Derefter tilsætter du mel og så skal det hvile i køleskabet i mindst et kvarter. Varm panden, evt. en spejlægspande eller blinispande, og kom en lille smule smør på. Kom dejen på panden i klatter, som skal flyde ud af sig selv (ca. ½ dl.). Bag dem, indtil overfladen bobler og undersiden er lysebrun. Vend pandekagerne og bag videre. Det tager et par minutter på hver side. |
|
Opskriften er vist 3320 gange,
og udskrevet 62 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne