Osse buko
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve Osso Buco Indsendt : Red : |
|
|
Slagteren saver skanken i stykker på 4 cm. Klip nogle hak i kødhinden, så undgår man, at kødskiven krummer sig sammen under stegningen.
Kødstykkerne vendes i melet tilsat krydderierne. Brunes i margarine eller olie. Tages op. Urterne rives eller snittes og svitses i fedtstoffet. Skankestykkerne lægges på urterne. Tilsæt tomatpuré, vin og bouillon. Retten steges under låg 1 1/2 - 2 timer (okseskank ca. 2 1/2 time). Skal være så mørt, at kødet falder fra benet. Retten smages til. Serveres med ris, pasta eller kartoffelmos, samt hakket persille og revet citronskal. |
|
Opskriften er vist 27907 gange,
og udskrevet 1167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Til Marie - 2018-09-30 11:20:02 Hvad savner du af beskrivelse ??? Marie - 2018-09-19 20:23:02 Ikke særlig uddybende beskrivelse af tilberedningen, når man aldrig har lavet det før. Birgit Kanstrup - 2005-01-01 01:01:01 hvidløg kan godt undværes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne