Grønsagsbiksemad
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Skrub eller skrab kartoflerne, skær top og bund af majroerne, og skær begge dele i 2x2 cm tern. skrub gulerødder og skær dem i tykke skiver. Pil løget og hak det.
Varm smørret op ved middel varme og steg alle grønsager, det hårdeste i længst tid, kom derefter gulerødder og løgene i og steg yderligere i 5-10 min. til alt er mørt og gylden brunt. Pynt med hakket persille og server evt. rugbrød til |
|
Opskriften er vist 8330 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne