Hansens Pølsebiks
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : |
|
|
Karotfler skæres i skiver (ikke for store), eller firkanter, hvis der bruges rå kartofler må de ikke være for store.
Pølserne skæres i skiver.
Olien kommes på en pande, herpå kommes kartoflerne. Når de begynder at tage farve, kommes krydderier ved. efter et par min. kommes pølserne ved.
Retten serveres rygende varm med ketchup. Tips: Hvis du bruger rå kartofler skal varmen ikke være for kraftig, giv dig hellere god tid, så bliver kartoflerne virkeligt lækre. Hvis du bruger en fedtfri pande (helst GASTROLUX), skal du ikke bruge så meget olie, helt undlade olien kan du ikke, det bliver for kedeligt. Andre krydderier kan også benyttes, prøv dig frem. |
|
Opskriften er vist 12685 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 velsmagende ret, men husk godt med rå mad ved siden af |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne