Hansens Pølsebiks

Hansens Pølsebiks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Kartofler (Rå eller kogte fra dagen i forvejen)
 Partypølser (eller anden pølse uden skind)
 Olivenolie
 Paprika
 Timian
 Salt
 friskkværnet peber
 Evt.tomatketchup
 
 Mængden er afhængig af hvor meget man kan spise og om man vil have flere pølser end kartofler eller omvendt
Opskrift:
Karotfler skæres i skiver (ikke for store), eller firkanter, hvis der bruges rå kartofler må de ikke være for store. Pølserne skæres i skiver. Olien kommes på en pande, herpå kommes kartoflerne. Når de begynder at tage farve, kommes krydderier ved. efter et par min. kommes pølserne ved.

Retten serveres rygende varm med ketchup.

Tips:

Hvis du bruger rå kartofler skal varmen ikke være for kraftig, giv dig hellere god tid, så bliver kartoflerne virkeligt lækre.

Hvis du bruger en fedtfri pande (helst GASTROLUX), skal du ikke bruge så meget olie, helt undlade olien kan du ikke, det bliver for kedeligt.

Andre krydderier kan også benyttes, prøv dig frem.





karakterer:
Opskriften er vist 12686 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
velsmagende ret, men husk godt med rå mad ved siden af