Grøntsagsbiksemad
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kartofler, gulerod, selleri og jordskokker i terninger. Skær porre og løg i skiver.
Steg grønsagerne i fedtstof til de er more. Smag til med salt og peber. Pynt med hakket persille. |
|
Opskriften er vist 11149 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne