Fadkotteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grøntsagsblandingen lægges i et ildfast fad. Blandingen drysses med lidt salt.
Dernæst brunes koteletterne på en pande i krydderier efter eget valg. Koteletterne lægges oven på de frosne grøntsager. Derefter hældes de øvrige ingredienser over.
Afslut med hakkede tomater.
Steges i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30 min.
Kartoflerne skrælles og koges møre og serveres dertil.
|
|
Opskriften er vist 80075 gange,
og udskrevet 1818 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2011-09-07 09:34:11 Man kan da bare lade være med at bruge det fra glas... Man må gerne tænke selv, og så bare købe grøntsagerne friske Mig - 2011-03-28 11:32:48 Pips, du skal sætte maden i OVNEN, så tør det op og bliver lækkert Pips - 2009-04-09 09:13:52 Man kan da ikke servere den slags dåse/frost/glas mad for gæster :-( Mærkeligt, at kartoflerne ikke også er fra glas! KHA - 2009-03-15 16:20:39 Champignon fra glas igen. ØV inga - 2008-05-26 17:55:09 det er en lækker ret Henny - 2008-04-08 08:12:30 Serverede det for gæster, alle roste det, der manglede da ikke sauce. Da en af gæsterne er overfølsom for svampe, brugte jeg ærter i stedet. luanshya - 2005-01-01 01:01:01 smager skønt og er let at preparere, men, jeg syntes at demn manglede lidt smørelse, så jeg lavede en hvid sovs tilpassede smagen med Tomatpure, samt Paprika og an lille smule Peber |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne