Vafler med kærnemælk
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del æggene i blommer og hvider, vær meget opmærksom på at der ikke kommer det mindste blomme i hviderne da de så ikke kan piskes stive.
Pisk æggeblommerne med sukker og salt, og pisk kærnemælken deri. Kom mel og natron i og rør dejen med håndmixerens dejkroge. Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Smelt smørret og bland det i dejen. Kom ca. 2 spsk. dej på jernet, luk låget og bag 4-5 minutter pr. vaffel. Vaflerne løsnes og læg dem til afkøling. bag næste hold osv. vaflerne skal afkøles hver for sig (ikke stables). Tips: Vaflerne spises med syltetøj f.eks. til te eller læskedrik. Der bliver ca. 10 hjertevafler. |
|
Opskriften er vist 57001 gange,
og udskrevet 736 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (88 stemmer) |
|
Kommentarer Birte - 2022-10-31 12:16:40 Det passer bedre med 3 spsk for at fylde en vaffel ud hos os, ellers fin opskrift , der skal godt med marmelade eller sukker osv på bagefter da vaflerne er meget neutrale i smagen. Nicoline - 2005-01-01 01:01:01 Det er en god opskrift. Den kommer jeg til at bruge mange gange.. fredericia pigen - 2005-01-01 01:01:01 endelig en fantastisk opskrift på heeeelt almindelig vafler! TAAAAK! :) os emma og stine - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig god din opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne