Øllebrød med æblemost
Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Skær rugbrødet i mindre stykker, hæld vand, hvidtøl og æblejuice over, og lad det stå koldt i nogle timer, evt. natten over.
Blend eller pisk blandingen igennem.
Kog øllebrøden, rør hyppigt så den ikke brænder på.
Smag til med sukker, citronsaft og –skal. Drik et glas skummetmælk til. Tips: Normalt vil man nok lave en større portion, så der er til flere dage. Retten kan også fryses. |
|
Opskriften er vist 30015 gange,
og udskrevet 395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne