Vildsvinehakkebouef med syltede drueagurker

Vildsvinehakkebouef med syltede drueagurker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefars

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
700 g.hakket vildsvinekød
50 g.røget spæk
50 g.fersk spæk
 olivenolie til stegning
 
 Skyauce:
5 dl.kalvesky (bouillonterning + vand)
4 skalotteløg
1 løg
2 gulerødder
1 dl.rødvinseddike
3 dl.rødvin
 evt. maizenamel
 olivenolie
 salt
 hvid peber
 
 Tilbehør:
 syltede drueagurker
 rødbeder
 grønne syltede tomater
750 g.kartofler
 
Opskrift:
Det hakkede vildsvinekød og spæk røres godt sammen. Kødet deles, formes til bøffer på 200 g. Bøfferne brunes på panden i olivenolie og steges færdige i ovnen ved 200 grader C i 10-15 minutter.

Skysauce:
Skalotteløg, løg og gulerødder snittes og sauteres i olie. Tilsæt lidt rødvinseddike og rødvin og lad dette reducere et kort øjeblik. Tilsæt kalveskyen og kog op. Saucen jævnes eventuelt med maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Saucen smages til med salt og hvid peber og sigtes.

Anretning:
Anret bøfferne med tilbehøret, sauce samt de kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 16001 gange,
og udskrevet 269 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu