Vildsvinehakkebouef med syltede drueagurker
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefars Indsendt : |
|
|
Det hakkede vildsvinekød og spæk røres godt sammen. Kødet deles, formes til bøffer på 200 g. Bøfferne brunes på panden i olivenolie og steges færdige i ovnen ved 200 grader C i 10-15 minutter.
Skysauce: Skalotteløg, løg og gulerødder snittes og sauteres i olie. Tilsæt lidt rødvinseddike og rødvin og lad dette reducere et kort øjeblik. Tilsæt kalveskyen og kog op. Saucen jævnes eventuelt med maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Saucen smages til med salt og hvid peber og sigtes. Anretning: Anret bøfferne med tilbehøret, sauce samt de kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 16001 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne