Afrikanske ribben
Hovedingrediens : Svinekød - Svineribben Oprindelsesland : Afrika Indsendt : |
|
|
Ribbene brunes godt i smør og olie de skal være meget mørke.
Tilsæt vand, saft fra abrikoser tilsæt krydderier. Lad det småsimre ca 1 time.
Tips: Servere ris dertil og inden retten er helt færdig varmes abrikoserne i gryden sammen med benene |
|
Opskriften er vist 22997 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne