Farseret Fasansteg med vildtfars
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Fasanerne renses omhyggeligt og udbenes fra ryggen.
Det hakkede vildtkød røres sejt med salt og peber, fløde og æg tilsættes. Spæk og peberfrugt skæres i små tern, svampe rengøres og sauteres hurtigt i smør. Tilsættes herefter farsen, sammen med pestoen. Farsen fyldes i fasanerne og disse syes (eller kommes i folieform). Smøres med en blanding af afklaret smør og honning, krydres og steges i varm ovn (180°) 40-45 min. Ved servering skæres fasanhønen ud i passende stykker. Saucen: Hvidvinen nedkoges i en gryde og tilsættes vand og vildtbouillon. Reduceres til 1/3, tilsættes fløde og indkoges. Jævnes evt. Tilsmages med salt og peber og blendes med den friske hovedsalat, basilikum, rosmarin og koldt smør til en flot skummende irgrøn sauce. Giver ca. 1/2 ltr færdig sauce Serveringsforslag: Pandestegte timianrisolette-kartofler, og smørdampede gule og grønne squash i lange skiver. |
|
Opskriften er vist 28794 gange,
og udskrevet 754 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne