Hvedetortillaer
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel og salt.
Del fedtet i mindre stykker og gnid dem ind i melet med en gaffel eller med fingrene, til du har en grynet masse.
Tilsæt vand og ælt dejen i 5 min. til den er smidig og glat.
Tril den til en pølse, skær den i 12 stykker, og dæk den med et fugtigt viskestykke.
Drys bordet med mel og klap hver dejstykke ud til en plade, som du ruller til en cirkel, der er ca. 25 cm i diameter og meget tynd.
Bag tortillaerne en af gangen på en tykbundet, tør stegepande ved jævn varme i ca. 1 min. på hver side, til den får små, hævede og brune pletter.
Medens den bager, har du tid til at rulle den næste ud.
Læg de bagte tortillaer i en stabel med bagepapir eller smørrebrødspapir imellem og dæk dem med et viskestykke.
|
|
Opskriften er vist 10123 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne