Mexicansk lasange

Mexicansk lasange, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.smør
500 g.hakket oksekød
1 stort hakket løg
1 ds.jalapeno dean dip
1 ps.taco eller chilli krydderimix
1 ds.flåede tomater
1 ds.hakket grøn chili
1 tsk.salt
4 dl.groft revet ost evt. hollandsk Gouda
2 dl.hytteost
1 æg
1 pk.taco shells eller nachips
 
Opskrift:
Svits kødet i smør sammen med løg. Tilsæt dean dip, krydderimis, flåede tomater, grøn chili og salt. Lad det småkoge uden låg i 10 - 15 min. Rør af og til.

Rør halvdelen af den revne ost med hytteost i en skål.

Fyld 1/3 af kødblandingen i et ildfast fad. Fordel halvdelen af osteblandingen over kødet og læg et lag nachips eller stykker af taco skaller over. Gentag med endnu et lag kød, osteblanding og nachips eller taco skaller.

Fordel resten af kødet og strø ost over.

Sæt lasagnen i ovnen i ca. 10 min ved 250 grader.

Inden servering pyntes lasagnen med var nachip eller stykker af taco skaller.

Serveres med grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 24328 gange,
og udskrevet 456 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-11 16:23:45
ELSKER mexicansk mad, men kan aldrig finde det halve af det i supermarkederne... Hvad er jalapeno dean dip ?

  -   2008-05-01 13:29:00
Kunne det være at æget skulle røres sammen med den revne ost og hyteosten??

  -   2008-04-21 14:03:22
hvor skal man bruke 1 egg? kan ikke se det i oppskriften.

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig god hvis man kan lide stærk mad