Mexicansk lasange
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Svits kødet i smør sammen med løg. Tilsæt dean dip, krydderimis, flåede tomater, grøn chili og salt. Lad det småkoge uden låg i 10 - 15 min. Rør af og til.
Rør halvdelen af den revne ost med hytteost i en skål. Fyld 1/3 af kødblandingen i et ildfast fad. Fordel halvdelen af osteblandingen over kødet og læg et lag nachips eller stykker af taco skaller over. Gentag med endnu et lag kød, osteblanding og nachips eller taco skaller. Fordel resten af kødet og strø ost over. Sæt lasagnen i ovnen i ca. 10 min ved 250 grader. Inden servering pyntes lasagnen med var nachip eller stykker af taco skaller. Serveres med grøn salat. |
|
Opskriften er vist 24324 gange,
og udskrevet 456 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Bethina - 2010-05-11 16:23:45 ELSKER mexicansk mad, men kan aldrig finde det halve af det i supermarkederne... Hvad er jalapeno dean dip ? Per - 2008-05-01 13:29:00 Kunne det være at æget skulle røres sammen med den revne ost og hyteosten?? gusoi - 2008-04-21 14:03:22 hvor skal man bruke 1 egg? kan ikke se det i oppskriften. anonym - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god hvis man kan lide stærk mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne