Thaisalat med grillet rib-eye steak
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : Thailand Indsendt : |
|
|
Læg bøfferne i et fad. Hæld halvdelen af fishsaucen og halvdelen af limesaften over og lad det marinere i mindst tre timer.
Hæld marinaden fra og grill bøfferne til de er brunet på begge sider (de skal endelig ikke have for meget. Hellere i underkanten). Dæk dem til og lad dem stå i 5 min. Skær dem herefter i tynde skiver. Skær agurken i tynde skiver og hæld dem sammen med finthakket chili, hakket forårsløg, cherrytomater i kvarte og urter i en stor skål. Dressing: Pres hvidløget. Bland alle ingredienserne til dressingen i et glas med låg og ryst det godt. Tilsæt oksekødet til salaten og hæld dressing over. Vend det hele godt. |
|
Opskriften er vist 9321 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne