Kantareltærte
Hovedingrediens : Svampe - Kantareller Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rul butterdejen ud ud og beklæd 4 små tærteforme, ca 9 cm i diameter.
Smør bunden af en tom tærteform og sæt denne oven i den med dejen, læg en bageplade eller andet over så butterdejen ikke trykker formene op.
Bages ved 170 grader C alm. ovn i ca. 20 minutter.
Kantarellerne og løget ristes af i lidt olivenolie, krydres med muskat, salt og hvid peber, hvorefter det afkøles. Æg og fløde piskes let sammen. Kantarellerne lægges på butterdejsbundene og overhældes med æggemassen. Herefter skal de bages i ovn ved 180 grader C i ca. 12 minutter Tips: kan eventuel tilsættes spinat og grønne urter. |
|
Opskriften er vist 57086 gange,
og udskrevet 1683 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne