Rib-eye steak med flødegulerødder
Indsendt : |
|
|
Skræl gulerødderne. Og fortsæt så glad og fro med at skrælle videre, så der opstår lange gulerodsbånd. Man kan selvfølgelig også bare snitte dem i skiver, så skal de bare have en lidt længere tilberedningstid. Sæt fløden over at simre i en lille gryde med revet citronskal, salt og peber. Når den er tyknet til passende konsistens, vendes gulerodsbåndene i og simrer med i et par minutter. De må godt stadig være lidt sprøde. Lige før serveringen vendes den friske dild i saucen. Opvarm lidt smør på en tefalpande og steg bøfferne ca. 3 minutter på hver side, alt efter tykkelse. Krydr dem med havsalt og knuste peberkorn og lad dem hvile indpakket i ca. 10 minutter inden serveringen. Server bøfferne med de flødekogte gulerødder og kartofler efter behag.
|
|
Opskriften er vist 22482 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne