Kartoffelgratin
Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles og skæres i små tern, løget hakkes fint.
Alle ingredienser blandes og fyldes i smurte timbaleforme (vi har brugt muffinsforme, de har samme størrelse og er nemmere at skaffe). Bages ca. 1 time ved 180 grader C. alm. ovn. De skal stå lidt inden de forsigtigt tages ud af formen. Tips: kan eventuel tilsættes spinat og grønne urter. Ledte du efter en fransk kartoffelgratin som på dansk er flødekartofler så finder du opskriften lige her |
|
Opskriften er vist 448008 gange,
og udskrevet 5729 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Joan - 2021-12-12 15:57:42 Kan man lave dem dagen før man skal have gæster Og så varme dem næste dag i ovnen uden de bliver kedelig Julie - 2017-10-21 18:52:48 Det smager mega godt Ania Rosenvinge Poulsen - 2016-10-21 19:58:00 Vil gerne lave den fedtfattig med sødmælk i stedet for piskefløde😊 Helle - 2012-10-14 01:23:06 Smager super lækkert. Jeg lavede en dobbeltportion som tilbehør til helstegt oksefilet, blancrede gulerødder og asparges og en whiskysauce. Der blev spist op - også af kartoflerne, som blev rost. Syntes også der var for lidt, der bandt kartoflerne sammen, så næste gang vil jeg nok tilføre 1-2 æg mere og lidt mindre kartoffel. Men smagte fantastisk og jeg tror også det kan blive godt med revet gulerod i stedet for kartoffel - eller broccoli/blomkål. Kan varmt anbefales. 9 kokkehuer herfra (må fjerne en, pga de små rettelser..) Hende - 2012-01-23 00:02:22 Rigtig god og samtidig simpel ret. inge - 2008-04-11 17:06:37 bare rigtig god og nem at lave kan anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne