Jæger kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
I en stegegryde brunes kyllingestykkerne i olivenolie, godt på alle sider. kom begge slags løg ned i gryden champignon, tomater, hvidvin og krydderurter, husk laurbærbladene, krydr med salt og peber, kog svagt, under låg ca.35 min. tag låget af, sæt lidt stærkere varme på, og kog yderligere 10 min. så skulle saucen være kogt noget ind, og retten er færdig. I Frankrig hvor retten kommer fra, ville de spise pommes frites til,- jeg syntes pommes sautè ( ristede kartoffelskiver) vil være mere på sin plads.
|
|
Opskriften er vist 12463 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne