Jæger kylling

Jæger kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor kylling parteret
 
3 skalotteløg
3 fedhvidløg hakkede
 
2 kvisterosmarin 4 kviste timian og et lille bundt persille alt hakkes groft
 
2 laurbærblade
250 g.friske champignon skyllede og rensede
1 ds.flåede tomater halvèrede
 olivenolie
 salt
 peber
4 dl.hvidvin
 
Opskrift:
I en stegegryde brunes kyllingestykkerne i olivenolie, godt på alle sider. kom begge slags løg ned i gryden champignon, tomater, hvidvin og krydderurter, husk laurbærbladene, krydr med salt og peber, kog svagt, under låg ca.35 min. tag låget af, sæt lidt stærkere varme på, og kog yderligere 10 min. så skulle saucen være kogt noget ind, og retten er færdig. I Frankrig hvor retten kommer fra, ville de spise pommes frites til,- jeg syntes pommes sautè ( ristede kartoffelskiver) vil være mere på sin plads.





karakterer:
Opskriften er vist 12463 gange,
og udskrevet 228 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu