Jægerkylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 39059 gange,
og udskrevet 764 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Linda i Canada - 2022-12-06 03:22:14 Jeg synes, det var lækkert. Jeg var især glad for at bruge friske tomater uden kerner. Jeg har gigt og tomatkerner gør det værre. Den bløde mand - 2010-12-17 15:18:31 Det er en rigtig lækker og nem ret. Kyllingen bliver smeltende mør og der er en dejlig sovs til ris eller kartoffelmos. Kan varmt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne