Jægersnitzel
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Skinkeschnitzlerne paneres med æg og rasp tilsat salt og peber.
Champignonerne renses, deles og svitses i lidt fedtstof på en pande. Tages af.
Lidt mere fedtstof tilsættes og schnitzlerne steges ca. 3-4 på hver side alt efter tykkelse.
Baconen skæres i mindre stykker og ristes i en gryde.
Skru ned. Fløde og champignon tilsættes og koger ca. 5 min.
Panden koges af, evt. med 2 dl bouillon, som tilsættes saucen.
Smages til med salt og peber
Tilbehør:
Pommes Frites eller brasede kartofler og salat. Gerne citron/fløde dressing.
|
|
Opskriften er vist 33993 gange,
og udskrevet 765 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2015-06-24 20:44:07 det er en super god opskrift, jeg brugte bare bacon tern i stedet for skiver og jeg stegte bacon og champinon på samme tid og tilføjet lidt kulør for farvens skyld. anonym - 2010-12-06 23:36:12 skiver sliced? dkg - 2007-01-20 19:13:33 Det smager rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne