Jægersnitzel

Jægersnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skinkeschnitzel
 Æg
 Rasp
 Fedtstof
 
 Sauce:
500-750 g.champignoner
 fedtstof
2 dl.kaffefløde
4 skiversliced bacon
 evt.2 dl. bouillon
 
Opskrift:
Skinkeschnitzlerne paneres med æg og rasp tilsat salt og peber. Champignonerne renses, deles og svitses i lidt fedtstof på en pande. Tages af. Lidt mere fedtstof tilsættes og schnitzlerne steges ca. 3-4 på hver side alt efter tykkelse. Baconen skæres i mindre stykker og ristes i en gryde. Skru ned. Fløde og champignon tilsættes og koger ca. 5 min. Panden koges af, evt. med 2 dl bouillon, som tilsættes saucen. Smages til med salt og peber Tilbehør: Pommes Frites eller brasede kartofler og salat. Gerne citron/fløde dressing.





karakterer:
Opskriften er vist 33993 gange,
og udskrevet 765 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-06-24 20:44:07
det er en super god opskrift, jeg brugte bare bacon tern i stedet for skiver og jeg stegte bacon og champinon på samme tid og tilføjet lidt kulør for farvens skyld.

  -   2010-12-06 23:36:12
skiver sliced?

  -   2007-01-20 19:13:33
Det smager rigtig godt.