Russiske æg 02

Russiske æg 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ReceptionRet : Reception - Diverse reception

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
50 g.majonæse
10 g.chilipepper
25 g.kaviar
 dild
 salt
 pepper
 
Opskrift:
Æggene hårdkoges, pilles og halveres. Blommen udtages, og røres med majonæse og chillipepper, som derefter kommes tilbage i den hårde hvide. Toppes me d kaviar og pyntes af med dild.





karakterer:
Opskriften er vist 13687 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu