Russiske Æg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Hak skyen groft. Rør mayonnaisen sammen med hakket skinke, hakket agurk og 2 hakkede æg. Fordel blandingen på små terlerkner og stil 1 æg oprejst i hver. Drys med hakket dild og læg en krans af hakket sky om hver anretning.
Pynt med persillekviste.
Serveres med ristet brød.
|
|
Opskriften er vist 18849 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Magdalena - 2005-01-01 01:01:01 hej med jer. Jeg hedder Magdalena, og æggene var forret til min bryllup med Jürgen sidste år (den 22/3). gæsterne var glade, og det var vi også. Ja rigtigt glade! "de her æg smager godt" sagde fætter Karol. hej hej |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne