Russiske Æg

Russiske Æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ReceptionRet : Reception - Diverse reception

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kopstiv sky
100 g.mayonnaise
100 g.kogt skinke
1 syltet grøn agurk
6 hårdkogte æg
1 spsk.hakket dild
 persillekviste
 
Opskrift:
Hak skyen groft. Rør mayonnaisen sammen med hakket skinke, hakket agurk og 2 hakkede æg. Fordel blandingen på små terlerkner og stil 1 æg oprejst i hver. Drys med hakket dild og læg en krans af hakket sky om hver anretning. Pynt med persillekviste. Serveres med ristet brød.





karakterer:
Opskriften er vist 18837 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hej med jer. Jeg hedder Magdalena, og æggene var forret til min bryllup med Jürgen sidste år (den 22/3). gæsterne var glade, og det var vi også. Ja rigtigt glade! "de her æg smager godt" sagde fætter Karol. hej hej