Æggebombe
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Æg og fisk koges og køles af. Reje- og aspargesvand siges fra så der er 2 dl. En skål smøres med olie og der lægges æggeskiver rundt i siderne. Rejer, agurker, asparges, resten af æggene og fisken skæres i små stykker og blandes sammen. Husblas sættes i blød. Fløden piskes og blandes med mayonnaisen, salt, peber, lidt citronsaft, reje- og aspargesvand og husblas kommes i. Det må godt blive lidt tykt inden rejerne, agurk, asparges, æg og fiske stykkerne kommes i æggeskålen. Skålen stilles i køleskabet til næste dag. Skålen dyppes i varmt vand og vendes rundt på et fad og pyntes med tomater, citroner og brønd karse. Der kan serveres flutes til.
|
|
Opskriften er vist 16574 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Ritta - 2013-03-08 20:06:14 Hvis man bruger ca halvt så mange gram rejer som gram torsk, så passer det meget godt. Mona - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange rejer skal man bruge? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne