Æggebombe

Æggebombe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.mayonnaise
4-500 g.torsk eller lignende
12 æg
0.5 rå agurk
1 ds.asparges
2 citroner ( pynt og saft )
1.25 dl.piskefløde
 salt
 peber
 citronsaft
8 Husblas, blade
2 dl.reje- og aspargessaft
 
 Pynt:
 Tomater
 Citron
 Brønd karse
 
Opskrift:
Æg og fisk koges og køles af. Reje- og aspargesvand siges fra så der er 2 dl. En skål smøres med olie og der lægges æggeskiver rundt i siderne. Rejer, agurker, asparges, resten af æggene og fisken skæres i små stykker og blandes sammen. Husblas sættes i blød. Fløden piskes og blandes med mayonnaisen, salt, peber, lidt citronsaft, reje- og aspargesvand og husblas kommes i. Det må godt blive lidt tykt inden rejerne, agurk, asparges, æg og fiske stykkerne kommes i æggeskålen. Skålen stilles i køleskabet til næste dag. Skålen dyppes i varmt vand og vendes rundt på et fad og pyntes med tomater, citroner og brønd karse. Der kan serveres flutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 16574 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-08 20:06:14
Hvis man bruger ca halvt så mange gram rejer som gram torsk, så passer det meget godt.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor mange rejer skal man bruge?