Jægersauce - Jægersovs
Indsendt : Red : |
|
|
Rens champignonerne og skær dem i skiver. Svits dem sammen med finthakket persille i smørret. Skyl tomaten og skær den småt ud. Hak løget fint. Tilsæt tomat og løg til champignonerne. Spæd med hvidvin og lidt af bouillonen og lad det hele simre et par minutter. Smag til med estragon, salt og peber. Rør kartoffelmel ud i lidt kold bouillon, hæld det i saucen og lad den koge op.
|
|
Opskriften er vist 23527 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne