Æggetærte med tomatsalat
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Løgene pilles og skæres i både. Broccolien deles i mindre buketter, stokken skæres i tern. Løg og broccoli dampes 5 min i letsaltet vand. Afdryppes i en sigte.
Baconen skæres i tern, ca. 1 x 1 cm, det meste af fedtet skæres fra. Baconternene svitses ca. 5 min på en pande.
Æg, mælk, revet ost og hytteost piskes sammen. En tærteform smøres og løg, broccoli og bacon fordeles herí. Æggeblandingen hældes over.
Stilles i forvarmet ovn ( 200 º ) på midterste rille i 35 - 40 min.
Marinade til tomatsalaten røres af eddike, olie, salt og peber (og evt. knust hvidløg).
Tomaterne skæres i tynde skiver, drysses med salt og peber og meget fint hakkede løg strøes over.
Tomatsalaten overhældes med marinade. Stilles køligt og trækker mindst 1/2 time før servering. Drys evt. oregano over inden servering.
|
|
Opskriften er vist 24000 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2008-02-29 15:40:19 og tærtebunden..? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne