Forårsrand med rejer
Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblasen i koldt vand 5 minutter.
Hæld vandet fra de grønne asparges, den siede væde kan evt. bruges i lagen.
Optø rejerne, hvis der bruges frosne.
Varm et par dl. af fiskebouillonen og smelt den udblødte husblas direkte heri.
Bland resten af de 8 dl. bouillon i.
Pensl en randform med olie.
Kom lidt af lagen i, så bunden er dækket.
Sæt formen i køleskabet, så stivner lagen hurtigere.
Læg skiftevis lidt rejer, asparges, halve citronskiver og dildkviste på den stivnede lage.
Dæk med fiskebouillon.
Lad det også stivne.
Kom resten af fyldet i, og hæld lage ved.
Læg folie over og sæt formen i køleskabet til næste dag.
Dyp formen ganske kort i koghedt vand.
Vend den over på serveringsfadet.
Rør dressingen sammen og kom den i en skål. Den serveres til sammen med ristet brød, flutes eller andet hvedebrød. |
|
Opskriften er vist 3031 gange,
og udskrevet 89 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne