Dyrlægens natmad - Smørrebrød
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør brødet med smør og læg et blad hovedsalat på.
Skær skiver af leverpostej og læg på eller smør et tykt lag leverpostej på. Læg salt kød, sky og rå løgringe over i nævnte række følge. Pynt med karse og evt. tomatspringere. |
|
Opskriften er vist 68789 gange,
og udskrevet 523 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (26 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-05-14 10:57:10 Nej skyen på tilsidst som pynt, da ikke i mellem! Holm - 2007-11-04 21:50:50 - Man kommer nu skyen på først og derefter det salte kød.. :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne