Lammeschnitzler med bønnespirer og appelsin/chili-sirup
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og lad det hvile lunt i 5 minutter. Hæld skyen fra kødet i en skål og vend med appelsin/chili sirup, bønnespirer, lidt salt og plukket koriander. Server til kødet.
Byd jasminris, drysset med sesamfrø til. |
|
Opskriften er vist 7164 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne