Lammeschnitzler med bønnespirer og appelsin/chili-sirup

Lammeschnitzler med bønnespirer og appelsin/chili-sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 sesamfrø
2 dl.jasminris
 salt
 peber
 olivenolie
 frisk koriander
4 spsk.appelsin/chili-sirup (fås i alle større supermarke
100 g.bønnespirer
2 lammeschnitzler
 
Opskrift:
Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og lad det hvile lunt i 5 minutter. Hæld skyen fra kødet i en skål og vend med appelsin/chili sirup, bønnespirer, lidt salt og plukket koriander. Server til kødet.

Byd jasminris, drysset med sesamfrø til.





karakterer:
Opskriften er vist 7164 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu