Lammeschnitzler med Rosemarin
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Lammeschnitzlerne snittes i kanten med en kniv, så de ikke krymper under stegningen. Schnitzlerne krydres med salt, rosmarin, hvidløg og peber. Brunes på panden ved stærk varme og tages af panden. Panden koges af med vand, vermouth og creme fraiche. Saucen smages til med salt og peber. Schnitzlerne lægges tilbage i saucen og varmes igennem 3 – 4 min. Persille drysses over. Serveres med kartofler og salt.
|
|
Opskriften er vist 8182 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne