Marineret Strudsefilet med svampesauce

Marineret Strudsefilet med svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1200 g.strudsefilet
2 dl.olivenolie
0.5 dl.soya
1 spsk.stødt ingefær
1 bakkechampignon el. Carl Johan svampe
2.5 dl.fløde
 kalvebouillon
 
Opskrift:
Fileten lægges i marinade af olivenolie, soya, ingefær, peber og evt. lidt hvidløg.
Vend fileten heri og lad den stå i marinaden 1-2 timer.
Herefter lægges fileten i et ovnfast fad i en 200 grader forvarmet ovn i 40-45 min.
Fileten tages ud og overdækkes med stanniol i 20 min., således at saften fordeler sig.

Svampesauce:
Svampene skæres i tynde skiver og lægges på en varm tør pande.
Når væden er fordampet tilsættes lidt smør, salt og peber, lidt soya og lidt bouillon samt 1/4 l fløde. Lad saucen koge op.

Fileten skæres i tynde skiver, anrettes med lidt sauce, broccoli og ris, evt. en blanding af sorte og hvide ris.





karakterer:
Opskriften er vist 6900 gange,
og udskrevet 207 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-04 11:56:19
Kødet blev lidt tørt og sovsen krævede extra væde - ellers en god opskrift