Marineret Strudsefilet med svampesauce
Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet Indsendt : Red : |
|
|
Fileten lægges i marinade af olivenolie, soya, ingefær, peber og evt. lidt hvidløg.
Vend fileten heri og lad den stå i marinaden 1-2 timer. Herefter lægges fileten i et ovnfast fad i en 200 grader forvarmet ovn i 40-45 min. Fileten tages ud og overdækkes med stanniol i 20 min., således at saften fordeler sig. Svampesauce: Svampene skæres i tynde skiver og lægges på en varm tør pande. Når væden er fordampet tilsættes lidt smør, salt og peber, lidt soya og lidt bouillon samt 1/4 l fløde. Lad saucen koge op. Fileten skæres i tynde skiver, anrettes med lidt sauce, broccoli og ris, evt. en blanding af sorte og hvide ris. |
|
Opskriften er vist 6952 gange,
og udskrevet 207 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer anonym - 2009-09-04 11:56:19 Kødet blev lidt tørt og sovsen krævede extra væde - ellers en god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne