Stegt lammeschnitzel med blomkål og rødvinssauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Varm lidt smør på panden og rist kødet 3 - 4 minutter. Krydr med salt og peber. Kog blomkålen i kogende letsaltet vand. Sauce: Varm lidt smør i en gryde og sauter løgene indtil de bliver gyldne. Tilsæt rødvin og lad det reducere til en fjerdedel. Tilsæt bouillon og kog det godt igennem. Pisk smør i lidt ad gangen og smag til med salt og peber. Server til kødet og det kogte blomkål. Pynt med dild.
|
|
Opskriften er vist 8249 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne