Lammeschnitzler med halve bagte kartofler 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel Kilde : Hjerteforeningen Indsendt : Red : |
|
|
Bagte kartofler: Vask kartoflerne grundigt. Halver dem og læg dem på en bageplade. Skær 2-3 snit i hver kartoffel på den flade side. Smør halvdelen af olien på kartoflerne med en pensel og drys derpå salt, peber og den tørrede rosmarin eller timian over. Bag kartoflerne ved 200° i ca. 1 time.
Agurk i yoghurtcreme: Halver agurken og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i skiver på ca. 1/2 cm tykkelse. Smag yoghurten til med salt, peber og hvidløg. Vend agurkerne i yoghurten. Lammeschnitzlerne: Varm resten af olien op på en pande og steg lammeschnitzlerne ca. 4 min på hver side. Krydr med salt og peber. Spis retten med masser af godt brød til. |
|
Opskriften er vist 6352 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne