Lammeschnitzel med rodfrugter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel Indsendt : |
|
|
Varm olivenolie på en pande og steg kødet 2-3 minutter på hver side. Tag kødet fra og hold det lunt. Snit grøntsagerne og halver hvidløget. Sauter det hele i olivenolie. Når det er gyldent tilsættes snittet kål, hvidvin og rosmarin. Lad det simre i 5 minutter og krydr med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 9902 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne