Lammeschnitzel med rucola og sherrytomater
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Varm lidt olivenolie på en pande og steg lammeschnitzlerne 2 - 3 minutter. Tag det fra og lad kødet hvile lunt et par minutter.
Vend salaten sammen med sherrytomater, løg, oliven, balsamico olie, jomfruolivenolie, salt og peber. Server med kødet, der er skåret i skiver og vendt med i salaten. |
|
Opskriften er vist 7926 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne