Marcipanæg
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Påske Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ælt marcipanen med den ønskede mængde smag og del den i 12 stykker.
Form dem til æg og stil dem koldt.
Smeltet chokolade: Hak chokoladen groft og smelt 2/3 af chokoladen i en skål over vandbad. Tag skålen op af vandbadet og tilsæt den sidste tredjedel af den hakkede chokolade under omrøring. Dyp æggene et ad gangen i chokoladen og læg dem på en plade med bagepapir. Drys med pynt og lad chokoladen stivne. |
|
Opskriften er vist 17470 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne