Marcipanæg

Marcipanæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 7 Stk.

SlikRet : Slik - Påskeæg

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Marcipanæg, billede 4 Marcipanæg, billede 1 Marcipanæg, billede 2 Marcipanæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.ren rå marcipan
125 g.mørk chokolade
 
 Smag:
 revet appelsinskal
 ristede hakkede mandler
 hakket syltet ingefær
 spiritus
 
 Pynt:
 Kandiserede violer
 Hakkede mandler
 Pistacienødder
 Guldstøv
 
Opskrift:
Ælt marcipanen med den ønskede mængde smag og del den i 12 stykker. Form dem til æg og stil dem koldt.

Smeltet chokolade:
Hak chokoladen groft og smelt 2/3 af chokoladen i en skål over vandbad. Tag skålen op af vandbadet og tilsæt den sidste tredjedel af den hakkede chokolade under omrøring.

Dyp æggene et ad gangen i chokoladen og læg dem på en plade med bagepapir. Drys med pynt og lad chokoladen stivne.





karakterer:
Opskriften er vist 17470 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu