Frugtæg
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Højtid: Påske Indsendt : |
|
|
Hak mandler, dadler, figner og tranebær fint, gerne i en foodprocessor.
Rør frugten sammen med honning og citronsaft og form det til æg.
Dyp æggene et ad gangen i smeltet chokolade og læg dem på en plade med bagepapir.
Drys med pynt og lad chokoladen stivne.
Tips: Man kan undlade chokoladen og blot trille æggene i kokos. |
|
Opskriften er vist 13733 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne