Nougatæg
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Del marcipanen i ca. 12 stykker og tril dem til kugler.
Skær kuglerne midt over og tryk en fordybning i hver halvdel.
Del nougaten i 12 stykker og tril dem til kugler.
Læg en nougatkugle i den ene halvdel af marcipankuglerne og saml dem igen med den anden halvdel.
Tril kuglerne til æg og vend dem i smeltet lys chokolade.
Læg dem på en plade med bagepapir.
Smelt den hvide chokolade og lav et siksakmønster ved at dryppe chokoladen fra en gaffel.
Lad chokoladen stivne.
|
|
Opskriften er vist 15490 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne