Tournedos af hakket vildsvinekød

Tournedos af hakket vildsvinekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefars

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
5-600 g.hakket vildsvinekød
1 pakkebacon i skiver
500 g.friske tomater (evnt. flere)
1 lille dåsetomatpuré
1 kalvebouillon terning
 forskellige slags peberkorn
 salt
 frisk timian
 smør til stegning
 
Opskrift:
Lav en god kraftig tomatsauce af finthakkede friske tomater, tomatpuré, bouillon, et par kviste frisk timian og forskellig- farvede hele peberkorn. Smag til med salt. Form kødet til bøffer og læg en skive bacon om hver. Steg bøfferne på en hed pande.





karakterer:
Opskriften er vist 30290 gange,
og udskrevet 632 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-05 17:10:31
En meget let og hurtig ret at lave - og smager den rigtigt godt. Lidt af en score-ret for os ungkarle.

  -   2010-06-04 15:00:34
Rigtig nem og lave - en rigtig score-ret :o)

  -   2005-01-01 01:01:01
Nej nej nej.... nu har jeg været kok i 34½ år.... og har aldrig smagt sådan noget tornedos.... det må være noget helt nyt hva!? elsker pølser..

  -   2005-01-01 01:01:01
God og nem at lave.